Sprer glede

Sprer glede, glimt i øyet, positiv. Har mye fint å si om deg Cato

Therese Kaarfeldt

Fun

Du har det aldri kjedelig rundt Cato. Jeg har kjent ham rundt 25 år og jeg ser på Cato som en real fyr, alltid blid, hyggelig, ertete (på en god måte) god danser som har nådd langt, teknisk god også og med en fantastisk humor.

Ønsker Cato kun det beste fremover!

Marianne Vik

I started taking dance lessons

I started taking dance lessons from Cato in 2001. Throughout the years I’ve had a lot o fun on the dance floor with him as an instructor, and as a part of his crew for arranging dance workshops in the early years! All of it quite enjoyable 😊 Cato has a unique teaching ability, he coreogaphes fun dances (mostly 😉). And he has a great sense of humor and is a likable guy 👍

Tone Mette Gjetnes Bakke

sosiale antenner

Veldig bra sosiale antenner – masse humor og en hensynsfull instruktør (sikkert leder også) Tydelig uten å tråkke på noen. Og opptatt av å levere kvalitet! Det kommer først, egentlig. Og enig idet som Nina skriver

Kristin Ødegård

veldig resultatorientert

Har opplevd deg som danseinstruktør, selger og reisefølge. Ser deg som en god selger, veldig resultatorientert, flink til å sette deg inn i ting før du begir deg utpå, inkluderende, lojal og alltid med et glimt i øyet. (y)

Mette Olafsen

Veldig flink med mennesker

veldig flink med mennesker – godt humør, ærlig og man føler seg vel i sammen med han !

Kari Larsen

Ser alle

Ser alle, Tålmodig, får alle med, godt humør og lite selvhøytidelig

Helene Østrem

Den beste

Jeg begynte å danse hos Cato i 2000, og fortsatte i 3 år. Jeg flyttet ut av byen, og dermed sluttet jeg å danse hos han.
Nå har han endelig kommet til Jessheim, og Cato er som han var den gang; full av godt humør og danseglede. Han er dyktig til å lære bort dansene, han ser den som måtte trenge litt ekstra hjelp og har god tålmodighet med dem.
Humor, ekte danseglede, god instruktør.. hva mer kan man be om? Kule danser og bra musikk kanskje.. men vi får det og.. 😉

Anita Isaksen

Best arbeidsmoral

Har hatt gleden av å jobbe både for Cato og samarbeide med han i snart 15 år nå. Cato er et av de menneskene jeg vet om med best arbeidsmoral. En sjeldent dyktig kar som alltid har humøret med seg, har aldri problemer med å hjelpe andre, har et stort fokus på detaljer og kvalitet, og det synes godt gjennom arbeidet hans. Uansett hva han gjør blir det gjort grundig, ordentlig og står alltid som et ferdig produkt av god kvalitet.

Å jobbe for Cato er utrolig lærerikt da han elsker å lære bort det han kan selv, med god tålmodighet, et smittende engasjement og er for meg et stort forbilde.

Gjennom 15 år med et nært samarbeid, har vi jobbet mye sammen, men også hver for oss side om side mot et felles mål. Det er aldri noen vanskeligheter, problemer er alltid der for å løses. Han ser løsninger der andre ser problemer. En praktisk rettet mann med et stort pågangsmot, mye kunnskap og en arbeidsvilje som få. Cato er alltid like hyggelig mot alle mennesker, har absolutt ingen problemer med å snakke med folk eller komme i kontakt med nye folk, er en sprudlende og herlig fyr som man blir i godt humør av å være i nærheten av og har ingen problemer med å by på seg selv. På bakgrunn av et langt og godt vennskap og samarbeid, kan jeg si at Cato er et av de aller beste menneskene jeg vet om.

De to ordene som for meg beskriver han best er som tidligere nevnt; detaljer og kvalitet.

 Marte Solbakken

Som instruktør er Cato profesjonell

Som instruktør er Cato profesjonell og tålmodig. Han ser alle og glemmer ingen.
På dansegulvet er han den som sprer latter og glede.
Å arrangere kurs og workshops er ikke bare noe Cato kan og er veldig flink til, men noe han legger hele sin sjel og sitt hjerte i.
Jeg kjenner Cato som en godhjertet og snill mann.
Og jeg aner ikke hva linedance-miljøet hadde vært uten han..!?

Unni Vollum

Eksepsjonelt dyktig.

Cato er helt rå! Alltid forberedt , alltid blid og imøtekommende, alltid en kommentar på lur.
Stor kunnskap og lidenskap for det han driver med.
Respekt!!!

Wenche Westreng

Kjernekar

Cato er en kjempeflink instruktør, gir av seg selv, sprer humor, ser oss alle, har gitt meg masse glede i over 10 år

Kari Marie Larsen

Cato

I alle de årene jeg har danset hos deg har du vært inkluderende, tålmodig, sprudlende tålmodig, humoristisk, helt rå. En bedre danselærer / pedagog skall man lete lenge etter. En fantastisk koreograf er du også. Jeg har elsket hvert minutt jeg har fått sammen med deg på dansegulvet. Den gode atmosfæren som stråler imot deg når man kommer på kurs hos deg. ❤

Brit Eide

En fremragende instruktør 🙂

Cato er en dyktig instruktør med øye for både nybegynnerer og videregående dansere, og han bringer alltid ny inspirasjon med seg når han holder workshops. I tillegg er han en profesjonell arrangør, og det er alltid hyggelig å gjeste arrangement i regi av Cato og Western Linedancers.

Linda Evensen

Veldig effektiv

Jeg har opplevd Cato både som deltaker på instruktørkurs, deltaker på linedancekurs og i jobbsammenheng, som frilansfotograf. Han er veldig effektiv, får ting gjort og lærer fort. Han er også lett å samarbeide med, har stor respekt for andre mennesker, er opptatt av deltakernes/kundenes behov og stiller store krav til seg selv når det gjelder å være godt forberedt og gjøre en god jobb. Som kursholder er han i særklasse. Kursene er veldig godt bygd opp med vekt både på formidling av kunnskap blandet med praktiske øvelser, eksempler og humor. Som person opplever jeg ham som hjelpsom, snill, humoristisk og velmenende, men også klar og tydelig. (Kunne tatt med mye mer, men da blir det altfor langt 😉

 Nina Skyrud

alltid blid og omgjengelig

Meget god som instruktør får alle med seg og er alltid blid og omgjengelig

 Gunn Astrid Strøm

Mitt første forbilde

Mitt første forbilde innen linedance ! En som er utrolig direkte, profesjonell, alltid villig til å hjelpe, og likevel lar deg bli kjent med han som person.

Tina Nyheim

En takk for lærdom

For så mange år siden at jeg ikke husker årstallet fikk jeg gleden av å delta på kurs med deg Cato, du var da på Ristetun med Kelli. Kjempegøy ! Siden har jeg vært på flere av kursene dine, du hjalp meg også med stepsheets, trinnbeskrivelser, dansegulvetikette og via telefon ga du meg råd . Jeg har benyttet lærdommen din i alle år siden 1997. Ærlig, utrolig dyktig og raus er ord jeg forbinder med deg. Håper å delta på flere av dine kurs framover…..alt for lenge siden sist.
Klem fra Aud

Aud M Nybakke

Top !

J’ai rencontré Cato au Samoëns American Festival en France, c’est un excellent enseignant ! Professionnel, patient, et il sait mettre une touche d’humour tout en enseignant intelligemment.
Un danseur de qualité, soucieux du détail et évoluant avec aisance sur la piste 😊

I met Cato at the Samoëns American Festival in France, he is an excellent teacher! Professional, patient, and knows how to put a touch of humor while teaching intelligently.
A good dancer, concerned with detail and evolving with ease on the floor😊

Aurélie BRUNEL

Meget dyktig instruktør

Meget dyktig instruktør; pedagogisk, faglig og estetisk flink. Alltid godt forberedt. Herlig humør og sosialt samlende.

Merete Kvitblikk

Øyne i nakken

Dyktig, inkluderende, profesjonell, morsom og øyne i nakken. 😉

Hanns Løkken

 

Submit your own testimonial

Required Field

What is your full name?
What is your email address?
What is your clubs name?
A headline for your testimonial.
What do you think about us?